Budget en coaching, budgetbeheer

Als je het budget op orde hebt, kun je dromen waar maken!

Om je plannen voor de toekomst te maken is het goed om te weten wat jouw doel en budget is. Je hebt de formulieren kunnen invullen. Heb je dat nog niet gedaan. Ga dit alsnog doen. Dan weet je wat het budget is. Het is dan duidelijk wat je bezittingen en schulden zijn. Wat de inkomsten en uitgaven zijn. De volgende vraag is: wat heb je nodig om je doel te bereiken en kan je het budget nog aanpassen ?

Het is mogelijk dat je kredieten wil aflossen. Sparen voor een reis. Om dit te bereiken is het niet alleen maar dat je meer moet gaan verdienen. Je kunt ook kijken waar je op kunt besparen. Uitgaven die je wel doet. Maar waar je ook zonder kan. Je kunt gaan opruimen in huis. Spullen verkopen die je niet meer gebruikt. Op deze manier kan je ook rust creëren. Als je een opgeruimd huis hebt en alles weet te vinden.

Hiermee helpen we je graag op weg. Ga hierover in gesprek! Misschien heb je iemand in je omgeving, maar je kunt ook een afspraak maken met Gea de Boer, de kosten voor het eerste gesprek neemt zij voor haar rekening.

Ga jij ook voor je financieel gezonde toekomst!

 

Uitleg Persoonlijk financieel plan

hypotheek geld rente oversluiten