Hypotheek update

Het is verstandig om je hypotheek en je financiële zaken af en toe eens door te nemen.

Kies voor een hypotheek update gesprek. Laat je hypotheek checken.

Een goed hypotheekadvies houdt rekening met onvoorziene omstandigheden. Gewijzigde doelstellingen, wijzigingen in persoonlijke en financiële omstandigheden. Geef deze informatie aan ons door. De (financiële) wereld om ons heen verandert. Jouw hypotheek verandert daar graag in mee. Vanuit onze identiteit en overtuiging willen wij je graag blijvend informeren en adviseren. Over de nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen van financieel advies. Het kan zijn dat je rente binnenkort afloopt. Je ontvangt een voorstel van je huidige geldverstrekker. Het is mogelijk dat je elders lagere maandlasten kan krijgen. Meer informatie kan je vinden bij het onderwerp : Oversluiten hypotheek

De hypotheekcheck

Ga er eens rustig voor zitten. Haal de map met hypotheekstukken uit de kast. Loop alle vragen bij langs van de “hypotheekcheck”. Het is in jouw belang om hier even aandacht aan te geven. Wil je door ons geïnformeerd worden of periodiek een onderhoudsgesprek. De verschillende mogelijkheden kunnen we samen bespreken. Het formulier voor de Hypotheekcheck kun je gebruiken om je gegevens te noteren en wat er nodig is om dit te laten beoordelen.

Wil je nog geen afspraak , maar het wel laten nakijken. Dan kun je de Hypotheekcheck en Risicoprofiel  invullen. Na ontvangst het worden beoordeeld en ontvang je hier een verslag van. Naar aanleiding daarvan kan er altijd een afspraak gemaakt worden.

Via het contactformulier kun je aangeven dat je het formulier wilt opsturen. Wij sturen je een e-mail. Zodat je de stukken naar het juiste e-mailadres kan versturen. Het gaat om jouw persoonlijke informatie. Wij willen er zorg voor dragen dat het niet in verkeerde handen terecht komt. Natuurlijk is het ook mogelijk om het per post toe te zenden.

 

 

Hypotheek, oversluiten, rentemiddeling, rentevaste periode