Gezondheid

Gezondheid, je kostbaarste bezit!

Wanneer er iets aan de hand is met onze gezondheid heeft dat veel invloed op ons leven. Soms hebben we zorg nodig, soms wordt werken lastig. Het is goed om dan nu actie te ondernemen. Belangrijk is om te weten wat je er aan kan doen. Soms is het ook goed te achterhalen wat de reden is, dan is het goed om naar de huisarts te gaan. Is er lichamelijk iets aan de hand, dan kan je daar mogelijk een behandeling voor krijgen. Bij psychisch oorzaken kun je ook hulp krijgen. Gaat het om een depressie of burn out, ga dan ook professionele hulp vragen. Blijf er niet mee zitten.

Het is goed om nu de zaken goed te regelen.

Bijvoorbeeld dat je de vragen goed kan beantwoorden, zoals: Kan ik minder te gaan werken als dat nodig is? Kan ik ander werk gaan zoeken? Ben ik wel voldoende verzekerd als mij wat gebeurd of als ik arbeidsongeschikt raak? Kan mijn partner blijven wonen als ik er niet meer ben? Vaak heeft het met je financiële situatie te maken. Het is goed om dit dan ook op orde te hebben.

Wat als je nu al in de situatie zit dat je gezondheid je in de steek laat.

Ook dan is het goed om te kijken wat je in het verleden geregeld hebt en wat nu de mogelijkheden zijn. “Uw geld, mijn zorg” heeft een netwerk van veel professionals, zoals loopbaancoaching, psychologen, habto-therapeuten, fysiotherapeuten en arbeidsdeskundigen. Maar het eerste advies blijft dat je bij je huisarts eerst laat informeren en uitzoeken wat er is. Waar komen de klachten vandaan.

Wil jij je zaken ook goed geregeld hebben en het zelf op een rijtje kunnen zetten? Na een gesprek met Gea de Boer heb je hier meer duidelijkheid over en kan je keuzes maken.
Als er een financieel product nodig is, dan wordt dit geregeld.

 

Budgetbeheer geld rondkomen