Inkomen

Geld….

Hebt u vertrouwen dat u altijd genoeg geld hebt, nu en in de toekomst? Weet u hoeveel er nu binnenkomt aan inkomsten? hoe uw pensioen is geregeld? Ik kan veel vragen bedenken!
Als u belangrijke beslissingen moet maken is het wel handig om te weten waar u financieel staat. Hoeveel houdt u extra over, wat als u toch arbeidsongeschikt raakt of werkloos. Hoe is het dan financieel geregeld? Misschien heeft u nu een bijstandsuitkering en wilt u juist graag aan het werk. Vaak weten mensen niet waar ze terecht kunnen voor extra begeleiding en advies. Of als u nu ziek thuis zit en advies wilt wat de regels zijn met betrekking tot het terugkeren naar uw oude functie, re-integratie naar ander werk. Er komt veel op u af en het is goed om het juiste advies in te winnen.

Dat inkomen is ook nodig om te wonen en te leven…

Woont u in het huis waar u vroeger van droomde? Durf verder te gaan dan dromen alleen. Ga uitzoeken wat uw financiële mogelijkheden zijn! Wilt u gaan huren of kopen? De huidige woning verbouwen en energiezuinig maken? kunt u  besparen op uw maandlasten?

Het belangrijk om te weten waar u nu staat, zodat u plannen kunt gaan maken. Op de website staan formulieren om inzicht en overzicht te krijgen en uw huidige situatie in kaart te brengen.
Samen met de adviseur kunt u in gesprek gaan om te bekijken of uw huidige financiële situatie nog wel passend is. Wat moet er veranderen om uw doelen te kunnen bereiken en past bij u als persoon.

Wil je meer weten over deze onderwerpen, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier of bellen naar 0612602033.

Hypotheek wonen geld advies verbouwen verhuizen Groningen rente