Geld en Wonen

Geld….

Heb jij vertrouwen dat je altijd genoeg geld hebt, nu en in de toekomst? Weet jij hoe je pensioen is geregeld? Je kunt veel vragen bedenken.
Als je belangrijke beslissingen moet maken is het wel handig om te weten waar je financieel staat. Hoeveel houd je extra over en is het mogelijk om de vakantie te plannen, waar je zo graag een keer naar toe wilt. Het is daarom goed om een plan te maken, zodat je weet welke beslissing kunt maken.

Wonen…

Woon jij in het huis waar je vroeger van droomde? Durf verder te gaan dan dromen alleen. Ga uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn! Wil je gaan huren of kopen? De huidige woning verbouwen en energiezuinig maken? kun je besparen op je maandlasten?

Het belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je plannen kunt gaan maken. Bij “Jouw Financiën” vind je formulieren en een tool om je huidige situatie in kaart te brengen.
Samen met de adviseur kun je in gesprek gaan om te bekijken of je huidige financiële situatie nog wel passend is. Wat moet er veranderen om jou doel te kunnen bereiken en past bij jou.

Wil je advies, neem dan contact op met Gea de Boer. Zij kan je adviseren, begeleiden en doorverwijzen en jouw tijd besparen.

 

Hypotheek wonen geld advies verbouwen verhuizen Groningen rente