Gea de Boer EFA uit Groningen

Gea de Boer Groningen hypotheekadvies groningen

Gea de Boer

Mijn naam is Gea de Boer. Woon in Groningen. Inmiddels ben ik al meer dan 17 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening als Erkend Financieel Adviseur (EFA) en Budgetcoach. De laatste 8 jaar ben ik mede eigenaar geweest. Van Huis & Hypotheek Groningen. Sinds 2012 is de naam verandert naar  Geld in Huis Groningen, advies voor huis en hypotheken en is Help-man financiële zorgverlening opgericht.  Naast de diploma’s voor Financieel Adviseur, heb ik ook de opleiding Beschermingsbewindvoerder gedaan en mijn diploma gehaald. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Arbeidsdeskundige. Wat ik ontzettend leuk, leerzaam en interessant vind.

Naast de studie ben ik werkzaam als financieel adviseur, onder de naam “Uw geld, mijn zorg”. Voor persoonlijk financieel adviesbudgetcoaching en de administratie voor senioren en zelfstandig ondernemers.

Belangrijk vind ik dat het advies helder en duidelijk is, zodat jij het begrijpt. Of het nu gaat over je huidige financiële situatie of over de toekomst.

Wil je kennismaken met Gea de Boer en/of een vrijblijvende afspraak maken, dan kun je mij bereiken op 06 1260 2033 of vul je contactgegevens in op het Contactformulier  en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Graag kom ik bij je thuis voor een afspraak, mocht je dit niet uitkomen, dan heb ik de mogelijkheid om op een locatie af te spreken.