Financieel advies

Wilt u direct berekenen !

Via de onafhankelijke site van
Hypotheekbond kunt u alvast zelf
een berekening maken:

Maximale hypotheek berekenen

Looptijdrente

Wat is mijn boete?

renteverlengingsvoorstel

Erkend Financieel Adviseur

Bij veel financiële uitgaven ga je niet over één nacht ijs. Dan wil je graag goed en helder advies. Die bespreek je met de specialist: de Erkend Financieel Adviseur. Zij helpt je niet alleen om je nieuwe huis te financieren, maar geeft je in elke levensfase inzicht in je financiële mogelijkheden en helpt je bijsturen. Bijvoorbeeld als je de hypotheek wilt aanpassen, je inkomen wijzigt door omstandigheden of je graag wilt blijven wonen. Bij de aankoop van een eerste woning wil je graag van te voren weten wat je mogelijkheden zijn. Of het nu gaat om de aankoop van een woning of wijzigingen van je hypotheek. De onafhankelijk Erkend Financieel Adviseur kan je adviseren en heeft een ruim aanbod van mogelijkheden. Dit scheelt je een hoop tijd, omdat je niet zelf langs verschillende banken zelf advies moet gaan vragen. De voorwaarden en rentetarieven bij de banken zijn verschillend. De Erkend Financieel Adviseur is op de hoogte en houd de kennis bij.

De Erkend Financieel Adviseur is gebonden aan strenge regels en zijn kennis is altijd up-to-date. Is onafhankelijk en stelt jouw belangen en wensen altijd voorop.

Gea de Boer is Erkend Financieel Adviseur, zodat zij jou volledig kan adviseren en begeleiden in welke levensfase jij ook zit!