Financieel advies

Onafhankelijk Erkend Financieel Adviseur

Bij veel financiële uitgaven gaan we niet over één nacht ijs. Dan wilt u graag goed en helder advies. De onafhankelijke adviseur kan u in elke levensfase inzicht geven in uw financiële situatie en bespreekt met u de mogelijkheden om het bij te sturen. Bijvoorbeeld als uw inkomen wijzigt door omstandigheden of dat u graag langer wilt blijven wonen.

U kunt bij mij terecht voor advies over verschillende financiële onderwerpen of voor een second opinion. Om onafhankelijk te zijn en te blijven geef ik alleen advies. U kunt het daarna zelf gaan regelen of dat u intermediair inschakelt voor de bemiddeling.

Interessante onafhankelijke sites:

Op de site van De Nationale Hypotheekbond kunt u zelf snel en eenvoudig berekeningen maken. Zoals de boete voor het oversluiten van de hypotheek, wat u maximaal kunt lenen en de woning kopen die u op het oog heeft. Daarnaast zijn er nog een tal van berekeningen mogelijk die u eerst zelf kan doen.

Op de site van EPA Advies Noord kunt u meer informatie vinden over energiebesparing en maatwerkadvies. U krijgt advies over welke aanpassingen mogelijk zijn aan uw woning en welk voordeel het voor u oplevert.

Op de site van Nationale Hypotheekgarantie kunt u meer informatie vinden over het veilig en verantwoord afsluiten van een hypotheek.