Is uw leven in balans?

Ik hoop natuurlijk dat u dit kan beantwoorden met een ja. Dan betekent het dat u ervoor zorgt dat u voldoende energie opdoet uit werk of privé en deze kan gebruiken wanneer er iets op uw pad komt wat energie vraagt.hypotheek advies overzicht

Gezondheid, relaties, werk en inkomen zijn belangrijke onderdelen in ons leven. Als deze onderdelen op orde zijn, dan is de kans groot dat u ook uw financiële zaken op orde heeft. Daardoor kan u genieten van het huis waar u woont, samen met anderen leuke dingen doen.
Maar wat als toch één van deze onderdelen niet meer in balans is, wat gaat u dan doen? Er zijn veel mensen die zeggen "dat overkomt mij niet!".
Wanneer is er geen balans meer? Dit kan zijn dat als u door ziekte of gebrek niet meer kunt werken. Misschien in de toekomst niet meer het werk uitvoeren wat u juist zo leuk vind. Maar ook privé kunnen er problemen ontstaan, de relatie gaat uit, een dierbare komt te overlijden.

Op het moment dat uw leven niet in balans is, dan is het goed om te gaan onderzoeken waardoor het komt. Zodat u daarmee aan de slag kunt gaan. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een burn-out krijgt.
Ga voor uzelf de onderdelen eens bij langs, bent u gelukkig met de situatie of wilt u er iets aan veranderen? Geef uzelf een cijfer op de verschillende onderdelen? Daardoor kunt u er achter komen wat de reden kan zijn en dit gaan veranderen. Dit kan zijn dat u toch op zoek gaat naar een andere baan, of dat u besluit meer tijd aan uw gezondheid en/of relaties wilt besteden.
Het leven is leuk en u kunt het zelf nog leuker maken. U bent degene die de keuzes kan maakt. Ga dit ook doen!