De administratie op orde

Jouw administratie, mijn passie!

Je privé administratie weer op orde krijgen.

De administratie zelf bijhouden is voor velen niet zijn of haar favoriete bezigheid. Het kan ook zijn dat je het door omstandigheden niet meer zelf kunt.  Het is wel een belangrijk onderdeel van ons leven. Daarom is het goed om het inzichtelijk te hebben en te houden. Als je financieel overzicht hebt, heeft dat ook weer effect op andere zaken in je leven. Een voorbeeld is als je in een winkel bent. Je ziet iets wat je al heel lang wilt hebben. Je kunt sneller beslissen als je weet of het financieel wel of niet kan. Als je de administratie niet op orde hebt, dan kan dat veel stress veroorzaken. Het gevolg is dat je post niet meer gaat openen. Je rekeningen niet meer op tijd betalen. Er is geen overzicht meer. Je weet niet wat er precies binnenkomt en uitgaat.  Budgetcoaching kan je dan helpen om het weer op orde te krijgen. Je kan het eerst natuurlijk ook zelf proberen. Ga voor meer informatie naar de pagina's:  Jouw financiën en budgetcoaching. Daar vind je meer informatie en formulieren die je kunt gebruiken.

 

seniorenadministratie

Vind je het moeilijk om overzicht te houden in de administratie en je bent al wat ouder.  Misschien dat er familie is, waarmee je het samen kan doen. Mocht je geen familie hebben of hen er liever niet in betrekken, dan is seniorenadministratie een mogelijkheid. Je krijgt ondersteuning en houdt zelf de regie over de financiën.

Mocht je het zelf niet meer kunnen en zoek je als familie een oplossing. Dan is beschermingsbewind een goede optie. Dit mag een familielid zelf zijn. Wilt u hier mee over weten, dan kun je contact met mij opnemen. Ik kan je nader uitleggen wat beschermingsbewind is en indien nodig doorverwijzen naar een onafhankelijke betrouwbare bewindvoerder.

Als zelfstandig ondernemer wil je met je vak bezig zijn.

Voor de zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat de administratie op orde is. De aangifte omzetbelasting dient te worden gedaan, reserveren voor de inkomstenbelasting. Bijhouden van de facturatie. Uiteindelijk wil je graag weten wat je dan ook verdient hebt en of je ergens in kan investeren, voor je toekomst of uitbreiding van je zaak! voor meer informatie ga voor meer informatie naar de pagina: zelfstandig ondernemer

 

budgetbeheer administratie senioren