Uw financiële administratie

De administratie zelf bijhouden is voor velen niet zijn of haar favoriete bezigheid. Het kan ook zijn dat u het door omstandigheden niet meer zelf kunt.  Het is wel een belangrijk onderdeel van ons leven. Daarom is het goed om het inzichtelijk te hebben en te houden. Financieel overzicht geeft rust en heeft effect op andere zaken in uw leven. Budgetcoaching kan helpen om het weer op orde te krijgen.

seniorenadministratieVind u het moeilijk om overzicht te houden in de administratie en u bent al wat ouder. Misschien dat er familie is, waarmee u het samen kan doen. Indien u deze mogelijkheid niet heeft of uw familie er liever niet in wil betrekken, dan is seniorenadministratie een mogelijkheid. U krijgt ondersteuning en houdt zelf de regie over de financiën.

Voor de zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat de administratie op orde is. De aangifte omzetbelasting dient te worden gedaan, reserveren voor de inkomstenbelasting. Bijhouden van de facturatie. Uiteindelijk wilt u graag weten wat u dan ook verdient hebt en of u ergens in kan gaan investeren.

voor meer informatie over bovenstaande onderwerpen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Dan kan ik samen met u bekijken wat voor u de beste oplossing is.